Soluții pentru încăperi comerciale și publice

Soluții pentru încăperi comerciale și publice

Acoperire colorata hidro-dispersiva permeabila la vapori

Grosimea stratului: 0,15-0,25 mm. Acoperire bicomponenta, hidro-dispersiva, ce nu contine solventi, colorata, cu strat subtire pentru beton pe bază de rășină epoxidică.

Acoperire decorativă netedă

Grosimea stratului: 0,6 - 0,8 mm. Sistem bazat pe rășini epoxidice și poliuretanice special conceput pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement și sport, instituții de îmbunătățire a sănătății etc.

Acoperire elastica autonivelanta.(Sika-ComfortFloor)

Sistem bazat pe rășini poliuretanice cu COV scăzut, special concepute pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement, instituții de sport și de sănătate etc.

Acoperire elastica autonivelanta cu proprietăți de izolare fonică (Sika-ComfortFloor Pro)

Grosimea stratului: 6,0 - 8,0 mm. Sistem bazat pe rășini poliuretanice cu COV scăzut, special concepute pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement, instituții de sport și de sănătate etc.

Acoperire elastică decorativă autonivelantă (Sika-ComfortFloor Decorative)

Grosimea stratului: 2,0 - 3,0 mm. Sistem bazat pe rășini poliuretanice cu COV scăzut, special concepute pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement, instituții de sport și de sănătate etc.

Acoperire elastică decorativă autonivelantă cu proprietăți de izolare fonică (Sika-ComfortFloor Decorative Pro)

Grosimea stratului: 6,0 - 8,0 mm.Sistem bazat pe rășini poliuretanice cu COV scăzut, special concepute pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement, instituții de sport și de sănătate etc.

Acoperire autonivelanta decorativa

Grosimea stratului: 1,5 - 3,0 mm. Sistem bazat pe rășini epoxidice și poliuretanice special concepute pentru instalarea de acoperiri decorative din baze de beton în școli, muzee, centre de agrement, instituții de sport și de sănătate etc.

Жесткое высоконополненное цветное покрытие

Толщина слоя: 3,0 - 6,0 мм. Система на основе эпоксидных и полиуретановых смол специально предназначенных для устройства декоративных покрытий бетонных оснований в школах, музеях, центрах досуга и развелений, спортивно-оздоровительных учреждениях и др.

Intăritor uscat pentru pardoseli din beton

Amestec monocomponent, uscat, de culoare fină pentru fabricarea de pardoseli din beton cu un strat superior întărit, constând din agregate sintetice solide, aditivi speciali și pigmenți. Aplicații tipice: depozite, centre comerciale și logistice, spatii de producție etc.

Șapă autonivelantă pe baza de beton pentru pardoseli industriale

Grosimea stratului: 5,0 - 25,0 mm. Amestec pe baza de ciment, monocomponent, modificat polimeric,autonivelant, care pot fi aplicat la locul de pompare. Se folosește pentru nivelarea pardoselilor în încăperi înainte de aplicarea stratului de finisare.

Lichid întăritor de suprafață de beton

Continut monocomponent, care reprezinta un lichid transparentpe baza de на основе silicat de sodiu. Folosit la întărirea suprafațelor de beton atat proaspăt asezat cat și a betonului întărit.