ADITIVI PENTRU PRODUCEREA CIMENTULUI

Sika – lider mondial în domeniul producerii aditivilor de măcinare.

Concernul elvețian Sika ocupă primele poziții în dezvoltarea noilor tehnologii și materiale din diverse domenii ale industriei construcțiilor.

Pentru producerea cimentului, Sika propune tehnologii și materiale moderne și sigure. Realizările Sika recunoscute în lumea întreagă în domeniul tehnologiei betoanelor cu folosirea materialelor de calitate înaltă – consecințele soluțiilor de încredere și efective.

Tehnologii și calitate

Producerea cimentului reprezintă un proces tehnic dificil, în care fiecare detaliu reprezintă o influență decisivă asupra calității produsului finit, de asemenea și asupra parametrilor economici și ecologici. Procesul de producere a aditivilor de măcinare reprezintă o etapă finală în care este posibilitate de a regula calitatea cimentului pentru a fi în concordanță cu standardele naționale și cerințele clienților.

Aditivii de măcinare din seria SikaGrind sunt utilizați în procesul de măcinare a clincherului pentru intensificarea producerii, micșorarea consumului de energie și îmbunătățirea diverselor proprietăți ale cimentului.