Pardoselile Sika fac parte din clasa pardoselilor industriale polimerice (acestea des sunt numite pardoseli polimerice).Site-ul nostru prezintă un asortiment larg de pardoseli marca Sika. Selectând produsele concernului elvețian Sika, veți avea parte de cea mai bună calitate raportată la un preț accesibil.
Pardoselile se împart pe tipuri în felul următor:
-Pardoseli polimerice epoxidice, rezistente la acțiunile sărurilor și emulsiilor;
-Pardoseli poliuretanice, mai elastice decât pardoselile industriale;
-Pardoseli polimerice polimetilmetacrilatice, utilizate pentru încăperi neîncălzite. Acoperirea suportă bine acțiunile temperaturilor mici, diferențelor de temperatură și acțiunile radiațiilor UV;
-Pardoselile epoxido-poliuretanice

PARDOSELILE POLIMERICE
Cu ajutorul pardoselilor polimerice Sika, veti avea parte de produse calitative la preț accesibil.
Pardoselile industriale se clasifică în:

  • Colorate, sau subțiri;
  • Autonivelante;
  • Pentru încărcări grele

Acoperirile colorate, sau subțiri – reprezintă pardoseli polimerice, utilizate în ateliere industriale, în depozite cu încărcări ușoare sau medii, unde nu există praf.
Pardoselile autonivelante se diferențiază prin rezistență și durabilitate la factorii agresivi. Asemenea pardoseli sunt folosite oriunde sunt cerințe mari, în special în locurile cu încărcări grele.
Pentru instalarea pardoselilor pentru încărcări grele se folosește nisipul cuarțos. Acestor tipuri de pardoseli le este caracteristică rezistența la lovituri și uzură.

PARDOSELILE PE BAZĂ DE RĂȘINĂ EPOXIDICĂ
Pardoselile epoxidice sunt utilizate acolo unde este necesară duritate la abraziuni, la medii chimice agresive (așa ca alcalii, acizi, emulsii, uleiuri) și umiditate continuă. Mai mult decât atât, utilizarea acestor tipuri de pardoseli, satisface cerințele sanitaro-igienice.

PARDOSELILE PE BAZĂ DE POLIURETAN
Pardoselile poliuretanice elastice Sika se caracterizează prin durabilitate, rezistență la lucrări abrazive, la reactivii chimici și diferențele de temperatură. Grație elasticității sale, pardoselile pe bază de poliuretan pot acoperi fisurile.

Care sunt avantajele pardoselilor Sika?
1. Rezistență la uzură. Pardoselile dețin o duritate și rezistență înaltă la abraziuni
2. Rezistență la căldură. Pardoselile industriale sunt aplicabile la un diapazon larg de temperaturi

PARDOSELILE CU REZISTENȚĂ CHIMICĂ SIKA
Pardoselile cu rezistență chimică Sika sunt utilizate pentru instalarea pardoselilor în încăperi chimice și din industria alimentară, depozite, medicinale, farmaceutice și alte întreprinderi industriale, unde este nevoie de o acoperire rezistentă la alcalii, acizi, emulsii, săruri, produse petroliere etc. Acțiunile acestora sunt sigure pentru pardoselile cu rezistență chimică.
Pardoselile companiei sunt diverse după textură și culoare, iar grație emisiei reduse de COV – sunt și sigure pentru sănătatea oamenilor în procesul de exploatare. Pentru curățarea și spălarea pardoselilor Sika sunt utilizate produse standarte de curățare și tehnica recomandată.
În asortimentul companiei sunt pardoseli cu rezistență chimică pentru beton, metal și alte utilizări pentru interior și exterior. De asemenea, mai sunt pardoseli cu rezistență chimică cu funcții adăugătoare: antistatice, cu rezistență la abraziuni, la temperaturi joase în încăperi pentru frigidere și multe altele.
Pardoselile protective satisfac cerințele standardelor internaționale și certificărilor în conformitate cu legea.