Soluții pentru încăperile de producție alimentară

Soluții pentru încăperile de producție alimentară

Acoperire colorată autonivelantă dură

Grosimea stratului: 2,0 - 3,0 mm Sistem pe bază de rășină epoxidică pentru uz universal. Se utilizează pentru acoperirile autonivelante din beton, pentru încărcări medii și grele, cum ar fi, depozite, ateliere, garajuri ș.a.

Rășină pe bază de PMMA cu întărire rapidă

Grosimea stratului: 3,0 - 5,0 mm Sistem de mortare cu întărire rapidă, pe bază de acrilați, pentru acoperiri cu rezistență chimică. Se potrivește în industria alimentară

Acoperire autonivelantă dur elastică

Grosimea stratului: 2,0 - 3,0 mm Sistem pe bază de rășină poliuretanică. Se utilizează pentru instalarea pardoselilor autonivelante din beton și pentru încărcări grele, cu rezistență la fisuri.

Acoperire pentru condiții medii de lucru

Grosimea stratului: 3,0 - 6,0 mm Mortar tricomponent pe bază de ciment și rășină poliuretanică cu dispersie de apă. Se utilizează pentru producerea pardoselilor dure, colorate, rezistente la factorii chimici și temperaturi înalte.

Acoperire pentru condiții grele de lucru

Grosimea stratului: 6,0 - 9,0 mm Mortar tricomponent pe bază de ciment și rășină poliuretanică cu dispersie de apă. Se utilizează pentru producerea pardoselilor dure, colorate, rezistente la factorii chimici și temperaturi înalte.