ENEIA GRUP SRL

 • www.sikahome.ru

  Produse pentru betoane

  Sika dezvoltă și comercializează numeroase adaosuri pentru producerea cimentului, betonului și mortarelor. Aceste produse îmbunătățesc proprietățile specifice ale materialului proaspăt sau întărit, cum ar fi lucrabilitatea, durabilitatea, sau puterea finală. Cererea pentru aditivi este în prezent în creștere, în special datorită creșterii cerințelor de performanță introduse pe ciment, beton și mortare. Precum și utilizarea tot mai mare de cimenturi alternative la producția de beton și mortare.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  Pardoseli industriale

  Soluţiile pentru pardoseli Sika se bazează pe numeroase tehnologii precum: răşini epoxidice, PUR şi PMMA; combinaţii de diverse tehnologii de cimentare precum PU & ciment şi EP & ciment pentru soluţii care acoperă toate tipurile de cerinţe pentru aplicaţiile industriale şi comerciale. Produsele de calitate Sika sunt proiectate pentru a corespunde ultimelor tendinţe şi cerinţe şi pentru a se conforma tuturor reglementărilor şi standardelor, precum zone de parcare, industria alimentara și farmaceutică etc. Sika este lider mondial în tehnologia podelelor ESD/ECF şi VOC. Sika oferă de asemenea soluţii de lipire elastică podelelor din lemn bazate pe tehnologia PU şi AT monocomponent, care îndeplinesc cele mai severe cerinţe.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  Impermeabilizări

  Sika ia în considerare întregul proces de etanşare împotriva pătrunderii apei, pâna la cel mai mic detaliu. Aplicaţiile tipice pentru etanşarea împotriva pătrunderii apei sunt la structuri din subsol pentru clădiri, tuneluri și alte construcţii. Sika furnizează de asemenea soluţii speciale pentru rezervoarele de apă potabilă şi centrale de tratare a apei menajere uzate. Sika oferă o gamă unică de sisteme şi produse complete, bazate pe experienţa dobândită în lucrări complexe, oferind asistență proprietarilor, inginerilor şi antreprenorilor, pe parcursul întregului proces de proiectare şi construcție.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  MATERIALE PENTRU REPARAȚII ȘI PROTECȚII

  Sika a stabilit un nou standard in reparaţia betonului, prin dezvoltarea mortarelor care combină atât avantajele cimentului, cât si cele ale cimentării epoxidice. Aceste produse au proprietăţi mecanice, fizice şi de durabilitate indelungată si nu necesită nici o altă protecţie suplimentară.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  SIGILĂRI ȘI LIPIRI

  Sika furnizează o gamă completă de materiale de sigilare pentru rosturile elastice pentru clădiri şi structuri de construcţii. Gama noastră curentă de produse a fost adaptată pentru o gamă de aplicaţii bazată pe mai mult de 100 de ani de experienţă. Sika furnizează soluţii de etanşare a rosturilor nu doar pentru faţadele cu o capacitate înaltă de mişcare şi rezistenţă UV, ci şi pentru pardoselile aflate în zonele de trafic cu rezistenţă chimică şi mecanică.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  MEMBRANE PENTRU ACOPERIȘURI ȘI ACCESORII

  Sika este nr. 1 în lume în tehnologiile pentru materialele pentru acoperişuri care includ: membrane de calitate superioară (PVC şi FPO) cu un istoric îndelungat care pot fi fixate mecanic sau care pot adera la substraturile din sistemele de acoperişuri expuse sau care pot fi aşezate liber sub balast; membranele lichide bazate pe poliuretan cu performanţă care permit o aplicare şi mai facilă manuală sau automată pe acoperişurile dificile şi pe detalii.

  Află mai mult
 • www.sikahome.ru

  INDUSTRIE

  Departamentul "Industrie" dezvoltă soluţii de protecţie, lipire, sigilare şi consolidare pentru industria auto şi navală, pentru asamblarea autobuzelor, camioanelor şi vagoanelor de tren. Suntem în acelaşi timp partener şi furnizor de soluţii pentru asamblarea panourilor sandwich, ingineriia fațadelor (fațadă structurală, etanșare geam termopan) și energie regenerabilă (solară și eoliană).

  Află mai mult